Over Patricia Jongsma MSc.
Oprichter van STERK!

Hi! Ik ben Patricia Jongsma, een enthousiaste onderwijsprofessional met een passie voor begeleiding en zelfvertrouwen. Ik ben opgegroeid in Friesland, maar woon nu met mijn gezin – man, twee zoontjes van 1 en 4 jaar, en onze trouwe viervoeter – in het gezellige Tilburg. Als trotse eigenaar van STERK!, zet ik me elke dag in om leerlingen en ouders te begeleiden op een manier die bij hen past.

Met een Master in Onderwijskunde en ruime ervaring als leerkracht basisonderwijs, heb ik de kennis en expertise om leerlingen op een gepaste en eigen wijze te begeleiden. Bij STERK! draait het om meer dan alleen kennisoverdracht; we streven ernaar om zelfvertrouwen te vergroten en helpen leerlingen om zichzelf volledig te ontwikkelen.

In mijn rol als werkveldassessor en onderwijskundige, heb ik niet alleen de nodige theoretische bagage, maar ook praktische ervaring in het veld.
Bij STERK! werken we ook samen met andere bijlesdocenten op projectbasis. Samen zijn we een team van goed opgeleide professionals met één gemeenschappelijk doel: elke leerling laten stralen!

Je vindt ons kantoor aan de Schipluidenlaan in de Reeshof (Tilburg), waar alle lessen worden gegeven. Of het nu gaat om bijles, huiswerkbegeleiding of studietips, bij STERK! ben je aan het juiste adres voor persoonlijke en effectieve ondersteuning. Samen bouwen we aan een sterke educatieve basis voor jouw kinderen, vol vertrouwen en motivatie.

Voel je vrij om contact op te nemen en ontdek wat STERK! voor jou en jouw kind kan betekenen.

Curabitur tortor. Pellentesque nibh. Aenean quam. In scelerisque sem at dolor. Maecenas mattis. Sed convallis tristique sem.
Proin ut ligula vel nunc egestas porttitor. Morbi lectus risus, iaculis vel, suscipit quis, luctus non, massa. Fusce ac turpis quis
ligula lacinia aliquet. Mauris ipsum. Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh. Proin quam.
Etiam ultrices. Suspendisse in justo eu magna luctus suscipit. Sed lectus integer magna.